dissabte, 29 de maig del 2010

Izquierda Republicana continua la lluita per la seva dignitat

 
Davant la difusió en dies passats d'una nota en la qual s'afirmava que s'han arxivat de forma "definitiva" (?) les diligències judicials en relació amb la denúncia presentada per Izquierda Republicana, per falsificació en document públic i privat, contra els que usurpen el seu nom i la seva legítima representació, no significa en absolut, com pretenen fer creure els seus autors, que la lluita per la legítima representació del nostre partit hagi acabat amb la victòria d'aquest "costat fosc" del passat d'IR, que no accepta el canvi democràtic produït en el nostre partit el 2007 i que ha fet de la falsedat el seu estandart.
L'acte judicial que estima que no veu indicis de delicte de falsedat documental es pot recórrer, i de fet ha estat i seguirà sent recorregut. També es va recórrer la primera decisió d'aquest mateix jutge quan no va admetre a tràmit la nostra denúncia. Va ser el nostre recurs davant l'Audiència Provincial de Madrid el que va provocar que aquesta ordenés al jutge l'obertura de les corresponents diligències, estimant que sí hi havia indicis de delicte. Ara, després de les diligències, el jutge insisteix en no veure-ho, tot i les apreciacions dels tres magistrats de l'Audiència Provincial, després d'estimar el contrari. Doncs bé, davant d'ells recorrem de nou i serà, per tant, l'Audiència Provincial qui decideixi finalment al respecte, quelcom que encara no ha passat, de manera que el procés segueix obert i sense conclusió definitiva.
Amb independència d'aquest procés per via penal, hi ha un altre procés en paral.lel per via civil. Si el primer fos arxivat, es continuaria amb el segon, de manera que estem encara molt lluny d'haver perdut cap batalla.

 
És convenient ara recordar que segueix igualment obert el procés, per apropiació indeguda dels béns del partit, contra aquests mateixos mentiders que es van llançar a l'aventura de falsificar un congrés i una nova direcció del partit, tractant de forma desesperada de neutralitzar la nostra denúncia, i sense cap altre interès que salvar-se de la crema.
La confiança en la justícia de les nostres reclamacions, ens seguirà sempre impulsant a continuar la lluita amb tots els mitjans al nostre abast, fins aconseguir el total desemmascarament de tan grollera imposició. Raó no ens  en falta, ni tampoc el suport de la nostra militància, ni el d'aquells polítics honrats que busquen el bé de la causa republicana, i no la seva utilització en benefici personal com ofici de menesterosos.

Madrid, 27 maig 2010

Comissió Executiva Federal d'Izquierda Republicana 


http://www.izquierda-republicana.org

Comparteix-ho