dimecres, 27 d’octubre del 2010

El PRE es felicita de la creació de l'Ateneu Republicà de Tarragona


Des del Partit Republicà d'Esquerra volem felicitar a tots els impulsors de l'Ateneu Republicà de Tarragona, associació cultural recentment constituïda per promoure els valors del republicanisme, així com acollir activitats culturals i xerrades sobre temes de tot tipus a la ciutat de Tarragona.

L'ART és una associació, sorgida per iniciativa de la societat civil, per al coneixement i el debat polític i científic que no està adscrita a cap partit i corrent polític més enllà de la reivindicació del republicanisme com un valor cívic de posar en alça. En el Partit Republicà d'Esquerra ens alegrem de l'aparició d'un espai com aquest a Tarragona, el qual tots els que es consideren republicans poden tenir com a punt de trobada.


L'Ateneu Republicà de Tarragona té la seva seu al carrer Fortuny, n º 23, a l'edifici de la Cooperativa Obrera Tarraconense, i animem a totes aquelles persones que es consideren republicanes a participar-hi.


 
Aquest dijous, l'Ateneu Republicà de Catalunya organitza la xerrada "Els origens de l'republicanisme a Tarragona" a càrrec del Catedràtic d'Història Josep Sánchez Cervelló.


Lloc: Ateneu Republicà de Tarragona, Carrer Fortuny núm. 23, 1 de Tarragona (A la Cooperativa Obrera Tarraconense)

 Data: dijous 28 octubre 2010
 Hora: 19:30 h

Comparteix-ho