dimecres, 24 de novembre del 2010

Presentació del PRE a Tarragona

El passat dissabte 20 es va celebrar a Tarragona un acte electoral del Partit Republicà d'Esquerra. Abans de l'acte, a la matí, el cap de llista per Tarragona, Luis Iglesias, i el cap de llista per Barcelona, Ramiro Gil, han passejat per la ciutat amb les banderes catalana i republicana, repartint publicitat electoral del PRE-IR, amb una bona acollida per part de la ciutadania, que en moltes casos es va interesar pel partit i la seva candidatura. 

A la tarda a l'acte electoral es van reunir amb els caps de llista persones de la ciutat interesades en conèixer  el programa polític amb el qual el Partit Republicà d'Esquerra es presenta a les eleccions. 

Volem també agrair a tots els mitjans de comunicació locals que van conèixer dies abans la celebració de l'acte la seva nul·la difusió i interès, posant encara més pedres al camí dels partits polítics, que ja sigui per no tenir representació parlamentària o per no tenir calers per pagar per posar publicitat electoral, ja tenim molta feina només per donar a conèixer les nostres activitats i plantejaments a la societat.





Comparteix-ho