dilluns, 13 d’abril del 2015

El PRE dóna suport i participa a la candidatura d'ICV-EUiA a Tarragona




El Partit Republicà d’Esquerra – Alternativa Republicana (PRE-AR) ha arribat a un acord electoral per participar i donar suport a la candidatura d’ICV-EUiA a les eleccions municipals del 24 de maig a Tarragona.


Compartint l’anàlisi dels problemes de la ciutat i donat que les propostes per millorar la ciutat són complementàries, havent afinitat ideològica entre les parts i un interès comú en oferir una candidatura àmplia d’esquerres a Tarragona, s’ha decidit per ambdues parts tirar endavant l’acord.

El PRE-AR, partit català republicà, laic i ecologista, fundat el 1935 per Marcel·lí Domingo, participa en vàries candidatures unitàries a Catalunya, tenint representació a l’Ajuntament de Montgat (Maresme) amb un regidor i ha participat en diversos processos electorals a la demarcació de Tarragona durant els últims anys. Està federat a nivell estatal amb Alternativa Republicana (ALTER), partit federalista, demòcrata radical, iberista i d’esquerres, amb el que comparteix valors. Va ser creat el 2013 com a unió de diversos grups republicans i participa en vàries candidatures municipals i autonòmiques d’esquerra unitàries en les eleccions del maig.

En virtut d’aquest acord, en Luis Iglesias, militant del PRE-AR, s’incorpora en sisena posició a la llista d’ICV-EUiA com a independent. Salmantí resident a Tarragona des de fa varis anys, va arribar a la ciutat per a realitzar els estudis de doctorat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de la URV, és membre de la Colla Jove i de l’Ateneu Republicà de Tarragona.

PRE-AR

ICV-EUiA

Comparteix-ho