dilluns, 14 de novembre del 2011

Jornada al carrer i acte electoral de PRE-R a Tarragona


Aquest diumenge, Partit Republicà d’Esquerra – Republicans ha celebrat el seu acte electoral a Tarragona al Palau de Congressos. Abans, militants del PRE van passar la matí a la cantonada entre Rambla Nova i Compte de Rius fent repartitment de propaganda electoral, amb bona acollida per part dels tarragonins.

A les 5, va començar, davant el públic assistent, el cap de llista pel Congrés, Luis Iglesias, ha fet la presentació de la candidatura, explicant qui som PRE-R, coalició del Partit Republicà d’Esquerra amb la federació Republicanos, que està constituïda per un conjunt de partits republicans d’arreu l’estat.

Després de descriure la motivació per presentar aquesta candidatura, nova i sense lligadures, completament transparent, constituïda per ciutadans lliures sense necessitat de viure de la política, es va descriure el programa polític, les línies bàsiques d’actuació de la candidatura a nivell econòmic, polític i social.

Nosaltres, com a eina a disposició dels ciutadans per portar a terme aquestes mesures que vetllin pel interès general i no només pel de una minoria privilegiada, volem desmuntar l’actual marc institucional, econòmic, polític i legislatiu, agrupat al voltant de una monarquia que fa de pal de paller d’aquest sistema, precisament fent-ho d’arrel, perquè cap reforma parcial serà duradora ni efectiva, i per això calen més republicans, més ciutadans conscients de que cal aplicar un revulsiu per aturar aquesta situació, per això cal convèncer a tothom de la necessitat de començar per aquí per quasevol reforma profunda de la situació actual.

Després del discurs, es va continuar fent un col·loqui amb els presents a la sala, al qual qui ha volgut ha plantejat les seves dubtes i preguntes sobre aspectes concrets de l'actualitat i les propostes electorals.


PRE-R Tarragona

Comparteix-ho