divendres, 4 de novembre del 2011

Agenda d'actes de PRE-R a la circunscripció de Tarragona

DISSABTE 5 
- Jornada a Reus, hi haurà una taula per a repartiment de propaganda i material electoral instal·lada tot el dia davant del centre comercial Pallol.

DIUMENGE 6
- Al matí, serem a El Vendrell, repartint propaganda electoral i donant-nos a conèixer a aquesta vila, ens trobareu a la Plaça Vella.
- A la tarda continuarem a Roda de Barà, passejarem pel municipi repartint propaganda i material electoral de PRE-R.

DISSABTE 12 
Jornada a Terres de l'Ebre. Repartiment de propaganda i material electoral. 
- Hi serem des de la matí a Tortosa, a la Plaça de l'Àngel. 
- A la tarda, serem a Amposta, donant a conèixer la candidatura PRE-R.

DIUMENGE 13 
- Jornada a Tarragona. A la matí ens trobareu al creuament de Rambla Nova amb Compte de Rius, on instalarem una taula per repartir material electoral des del matí.

- A les 17 hores, hi haurà una xerrada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, xerrada amb la presència dels caps de llista de PRE-R.


La resta dels dies de la campanya electoral hi haurà repartiment de material electoral a la tarda pels barris i municipis de la circunscripció de Tarragona feta per afiliats i simpatitzants de la nostra candidatura.

Contacte i consultes

Durant tota la campanya electoral atenem consultes i preguntes sobre la nostra candidatura i projecte electoral per email, al Facebook i també al Twitter.


PRE-R Tarragona


El repartiment de propaganda al carrer estarà condicionat al clima i a la confirmació dels permisos per les autoritats municipals.

Comparteix-ho