dimecres, 2 de novembre del 2011

La candidatura de Partit Republicà d’Esquerra - Republicans a Tarragona


Per a les eleccions generals del 20 de novembre, les llistes de candidats per Tarragona de PRE-R  al Congrés i al Senat estan constituïdes per ciutadans que volen portar a les institucions on es prenen decisions que ens afecten a tots solucions que no siguin agressives cap a els treballadors i les persones més desfavorides de la societat, i facin pagar la crisi als que la han provocat, així com per a portar a les institucions una veu republicana per a denunciar les injustícies, la manca de democràcia real i tots els problemes que hi ha plantejats actualment a la societat i que uns partits caducs i que viuen d'esquena a la societat no saben ni volen afrontar, més preocupats per lucrar-se a ells mateixos i als seus amics que en oferir propostes per sortir de la crisi actual.

La candidatura al Congrès dels Diputats està encapçalada per Luis Iglesias, becari d’investigació a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química de l’Universitat Rovira i Virgili. Nascut a Salamanca fa 26 anys, és llicenciat en Química i parlant de 4 llengües. A més a més de casteller i vocal de la Junta del Ateneu Republicà de Tarragona, actualment és secretari de comunicació del PRE.

Al Senat el candidat de PRE-R és David López, militant del PRE nascut a 1992, és estudiant de filosofía a la UAB i té estudis de formació profesional en gestió forestal i conservació del medi ambient.

La coalició PRE-R té el suport de partits republicans i d’esquerra que s’han federat per donar impuls a una alternativa política nova progressista, oberta i participativa, sota el nom de Republicanos, i donen suport Partit Republicà d’Esquerra, Izquierda Republicana, Unión Republicana, Acción Republicana Democrática Española, Movimiento por la Unidad del Pueblo – Republicanos, així com associacions republicanes i ciutadans a títol individual desencantats amb els partits alternants i indignats amb la situació política i econòmica actual. La federació es presenta aquestes eleccions a Madrid, València, Alacant, Cantàbria, Múrcia, Huelva i Ávila.



Candidatura de PRE-R al Congreso de los Diputados

1. Sr. Luis Iglesias Pérez
2. Sra. María del Pilar Salguero Lafuente
3. Sr. Juan Carlos González García
4. Sra. Martina Gil Morel
5. Sr. Aleix Ruiz Falques
6. Sra. Carmen María Torres Costa

Candidatura de PRE-R al Senado
1. Sr. David López Farres


Esquerra: Luis Iglesias, candidat al Congrés
Dreta: David López, candidat al Senat



Comparteix-ho